Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív

HA BÁRMI KÉRDÉSE VAN HOZZÁNK, AKKOR ÍRJON EGY E-MAILT ! 
Néhány órán belül válaszolunk!       Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
==================================================================================================================
RENDKÍVÜLI.jpg 
A XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INTÉZKEDÉSEI A KORONAVÍRUS JÁRVÁNNYAL KAPCSOLATBAN
 

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t77/1/16/203c.png");">‼️A Magyar Kormány veszélyhelyzetet hirdetett ki a ma 15 órától hatályba lépett 40/2020. (III.11.) számú rendeletével. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t77/1/16/203c.png");">‼️Önkormányzatunk saját hatáskörében a koronavírus terjedését megelőzendő, az eddig elrendelt intézkedéseken túl a következő intézkedéseket vezeti be:

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9e/1/16/27a1.png");">➡️ Az Önkormányzat minden intézményében megfelelő minőségű és mennyiségű kézmosó és fertőtlenítőszer áll rendelkezésre és ez a jövőben sem fog változni.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9e/1/16/27a1.png");">➡️ Az óvodák és bölcsődék működése folyamatos. Változások: a szülők a csoportszobákba nem léphetnek be. A holnapi naptól az épületbe történő belépés után a szülők az erre kijelölt helyen kötelesek alaposan kezet mosni, majd ezt követően kísérhetik be gyermekeiket átöltözni.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9e/1/16/27a1.png");">➡️ Kérjük a szülőket, hogy akik 2020. február 26-át követően érkezetek haza a következő országokból: Olaszország, Ausztria, Franciaország, Spanyolország, Németország, USA, Kína, Irán, Dél-Korea, a hazaérkezést követő 14 napig ne vigyék gyermekeiket szociális-, oktatási-, nevelési intézménybe vagy közösségbe. Kérjük otthoni körülmények között oldják meg gyermekük felügyeletét.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9e/1/16/27a1.png");">➡️ A XVI. kerületi nyugdíjas klubok foglalkozásai 2020. március 13-tól elmaradnak. A klubtagok és a szociális étkeztetést igénybe vevők számára az étkezést továbbra is biztosítjuk, azzal a feltétellel, hogy az ebédet ételhordóban vihetik haza és kizárólag otthon fogyaszthatják el.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9e/1/16/27a1.png");">➡️ Az Erzsébetligeti Színház és a Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezetközpont lemondta a 100 főnél nagyobb létszámú rendezvényeit és tanfolyamait az összes telephelyén. Bővebb tájékoztatásért kérjük, az intézmények honlapját keressék fel.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9e/1/16/27a1.png");">➡️ Az Erzsébetligeti Rátonyi Gábor Uszoda és a Szentmihályi Konrád Ferenc Uszoda továbbra is nyitva tart. A fokozott, szükséges fertőtlenítésekről az uszoda üzemeltetője gondoskodott.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9e/1/16/27a1.png");">➡️ A Rákosmenti Mezei Őrszolgálat által üzemeltetett Kertvárosi Tanyaudvar nem fogad látogatókat.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9e/1/16/27a1.png");">➡️ A Polgármesteri Hivatalban az ügyintézés folyamatos, de kérjük Önöket, hogy csak halaszthatatlan ügyben vegyék igénybe a személyes ügyintézést. Bejelentéseket e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 06-80-200-938 zöldszámon fogadunk.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9e/1/16/27a1.png");">➡️ Anyakönyvvezetőink az előjegyzett házasságkötéseket lebonyolítják.

Az iskolákat üzemeltető Észak-Pesti Tankerületi Központtal és a XVI. kerületi Kormányhivatallal folyamatosak az egyeztetések, az általuk hozott intézkedésekről is rendszeresen beszámolunk.

A fenti intézkedések visszavonásig érvényesek,
a későbbiekben megjelenő kormányrendeletek az Operatív Törzs utasításainak megfelelően változhatnak. Szükség esetén a helyi intézkedéseket polgármesteri döntésekkel, utasításokkal folyamatosan aktualizáljuk.
Jelenleg kerületünkben fertőzött személyről nincs tudomásunk. Az eddig hozott intézkedéseket a kerület vezetése megelőző jelleggel hozta meg. A XVI. kerületi Önkormányzat és intézményei mindent megtesznek a koronavírus elleni védekezésben az Operatív Törzs iránymutatásainak megfelelően, azonban az eredményekhez szükség van a lakosság együttműködésére is.

Megkérek minden Kertvárosban élő polgárt, hogy kövesse az előírásokat és vigyázzon saját maga, szerettei és különösen az idősek egészségére!

                                                                                                     Kovács Péter
                                                                                                     polgármester
                                                                                                       2020.03.11. XVI logo.jpg

===============================================================================================================
 
                              A 16TV ÁRJEGYZÉKE
OLCSÓBB ÉS HATÁSOSABB A 16TV,  MINT EGY ÚJSÁG,  VAGY SOKEZER SZÓRÓLAP! 
RENDSZERES HIRDETŐINKNEK MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYT ADUNK EGYEDI MEGÁLLAPODÁS SZERINT !           
                                
K É P Ú J S Á G      
     Igénybe vehető legkevesebb mennyiség 1 képernyő oldal.
     Közzétételi időszak mennyisége:                                                    1 hét            4 hét          13 hét             52 hét                               
     1 képernyő oldal ára elkészítéssel és sugárzással együtt:     10.000,-        30.000,-      75.000,-         260.000,-     
     Naponta 48x jelenik meg 30-30 másodpercre. A megjelenések 1/3 része    
     délután 12 - 16 óra között,  2/3 része pedig  00-08 óra között jelenik meg.
Minden további képernyő oldalra 50% kedvezményt adunk!
A 13 és 52 heti megrendelés esetén a tartalom igény szerint havonta térítésmentesen cserélhető aktuálisra.
Az ár tartalmazza az oldal elkészítését is a megrendelő által biztosított szöveg- és képanyagból. 
 
EXTRA AJÁNLAT A RIPORT KÉSZÍTÉS, hiszen kap egy profi filmet, szabad felhasználásra
(pl. honlapjára teheti) mely filmet bárhol máshol csináltatná jóval többe kerülne, + nálunk adásba megy a film a megrendelt ideig.
P R   R I P O R T    
       Igénybevehető legkevesebb mennyiség 3 perc.   
       Közzétételi időszak mennyisége:                                                  1 hét             4 hét             13 hét            52 hét     
       A riport ára sugárzással együtt percenként:                           12.000,-          24.000,-         88.000,-        198.000,- 
 
R E K L Á M   M E N T E S   R I P O R T     
      Igénybevehető legkevesebb mennyiség 5 perc.
      Közzétételi időszak mennyisége:                                                 1 hét             4 hét              13 hét            52 hét 
      A riport ára sugárzással együtt percenként:                            8.000,-         18.000,-          44.000,-         95.000,-
 
A riportot eredeti minőségben átadjuk Megrendelő részére szabad felhasználásra. 
Idegen gyártású riport sugárzását is vállaljuk, amennyiben megfelel a hatályos médiatörvénynek.
Minden riport egy hét alatt minimum 10x kerül sugárzásra  egyenlő elosztásban a  08-12 óra,  16-20 óra  és  20-24 óra közötti időkben.
Vállajuk idegen gyártású filmek átalakítását, aktualizálását is a Megrendelő igényének megfelelően. Erre a munkára az eredeti film megtekintése utáni konzultáción adunk ajánlatot.
Amennyiben az átalakított film sugárzását nálunk legalább 4 hétre megrendeli, akkor az átalakítás ingyenes.
R E K L Á M S P O T  sugárzás       
       Igénybe vehető legkevesebb mennyiség 5 másodperc.          
       Közzétételi időszak mennyisége:                                                 1 hét           4 hét             13 hét            52 hét
       A film sugárzási díja másodpercenként /nap:                            100,-            90,-               70,-                50,-    
Naponta minimum 6x jelenik meg más-más idősávokban.  Pl. Ha van egy 10 másodperces filmje és 1 hétre kéri a sugárzását az 1.000,-Ft/nap = 7.000,-Ft és ezért minimum 42x megy adásba egy hét alatt.
Ha nincs filmje, akkor legyártjuk az Ön elképzelése és látványigénye szerint, melyek ismeretében azonnal tudunk árajánlatot adni.
Vállajuk idegen gyártású filmek átalakítását, aktualizálását is a Megrendelő igényének megfelelően.Erre a munkára az eredeti film megtekintése utáni konzultáción adunk ajánlatot.
Amennyiben az átalakított film sugárzását nálunk legalább 4 hétre megrendeli, akkor az átalakítás ingyenes.
 
ESEMÉNYRÖGZÍTÉS   (rendezvények, előadások, családi események) 
       Igénybevehető legkevesebb idő 60 perc, melynek ára  48.000,- Ft 
       Minden további felvételi perc 500,- Ft
       Rendelkezésre állás 100,-Ft/perc
 
  A fenti árak mind nettó összegek, tehát nem tartalmazzák a 27% ÁFA összegét! 
  Fizetés a szerződéskötéskor készpénzben, vagy átutalással lehetséges. Reklámok a fizetés megtörténte után kerülnek adásba.
 Áraink tartalmazzák a kiszállást Budapesten, Csömörön, Kistarcsán és Nagytarcsán. Távolabbi helyszínekre 80,-Ft/km díjat számolunk.
                             
F I L M G Y Á R T Á S             A téma ismeretében 24 órán belül ajánlatot adunk!
 
BUDAPEST,  2020. március 01.                                            
                                                                                              

Műsorunk a DIGI kft. digitális kábeltévé hálózatain, 

valamint internetes adásban itt a weboldalunkon, továbbá a  

media-m.hu  címen is látható !

Internetes adásunk a világ minden részén kiváló minőségben nézhető minden internetes eszközön, tehát  tableten, laptopon, számítógépen, smart tévén és mobiltelefonon is !

=========================================================================================================== 

===========================================================================================================

 

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat              www.bp16.hu

DIGI Távközlési És Szolgáltató Kft.                                    www.digi.hu

Kerületi Újság                       https://www.bp16.hu/hirek/keruleti-ujsag

Helyi Hírek                                                       http://www.helyihirek.hu/

Kontraszt Web és Video Stúdió                   http://www.kontraszt.com

Lengyel László (Senex)                                               http://media-m.hu

================================================================================

 

 

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

MŰSORSTRUKTÚRA  960x540.jpg

==========================================================================================

©2020 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search